Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Berat Tekke’ye tesekkür yazisi!!

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Berat Tekke’ye tesekkür yazisi!!

sevgili berat kardes sana bütün trabzonsporlularin bi tesekkür borcu var maçtan önce demistik szymek gaz bi oyuncui diye ve adam muhtesemm bir futbol ortaya koydu ve bunu inanilmaz bi golle süsledi senin verdigin o mektubun gerçekten büyük bir payi var bütün bmn üyeleri hepinizden bi tesekkür bekliorum berat kardesime

SAOLASIN BERAT KARDES

berat kardes [img]smileys/smiley32.gif[/img]
    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
      Fanatik Pacci

Yorum

macdan sonra taraftara kostu...

bravo [img]smileys/smiley32.gif[/img]
        *
        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Ben bu konuyu açip mesaji okuyunca güldüm hatta yerlere yattim ya ne demek maçtan önce Szymek gaz bi oyuncu siz maçtan önce bunu anlayacak kadar futbol bilgisine sahip degil miydiniz yaa[img]smileys/smiley11.gif[/img]
          keyif adamı ..

Yorum

Valla ben de anlamadim. Szymek'e kötü diyen birisi Trabzonsporun maçlarini hiç izlememis demektir.
            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
            - Eomer -

Yorum

İlk olarak eOMER tarafından gönderildi
              Valla ben de anlamadim. Szymek'e kötü diyen birisi Trabzonsporun maçlarini hiç izlememis demektir.

Ya M.Ö'den önceki bi adami getir ilk kez futbol izlet Gaziantep maçini izlet Szymek'in iyi bir oyuncu oldugunu anlar.
              keyif adamı ..

Yorum

yok o söylediginiz ayri arkadaslar. berat yapacagini yapti gene. 3 puanin 1 i berat sayesinde alindi. berat koçum benim artik lehçe ögrenirsin bundan sonra. ben maçtan önce demistim maçi alirsak vede szymekin payi büyük olursa sana hediye alacam diye. dile benden ne dilersen....
                <font color=BLUE>KAZIM KOYUNCU\'YU UNUTMAYACAGIZ UNUTTURMAYACAGIZ !!!</font>

Yorum

İlk olarak mahir_kuzey tarafından gönderildi
                  yok o söylediginiz ayri arkadaslar. berat yapacagini yapti gene. 3 puanin 1 i berat sayesinde alindi. berat koçum benim artik lehçe ögrenirsin bundan sonra. ben maçtan önce demistim maçi alirsak vede szymekin payi büyük olursa sana hediye alacam diye. dile benden ne dilersen....

Mahir Abi sende mi böyle birsey dedin
                  keyif adamı ..

Yorum

VALLA NASI ÇAKTIK AMA söle bisey var kendini tam bir trabzonsporlu gibi hisseden biri helal olsun kendisini tebrik ediyorumama kendini gelistirmesi gerekir

Yorum

• [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

EyvALLAH kardes saol
                        [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi
                          Ben bu konuyu açip mesaji okuyunca güldüm hatta yerlere yattim ya ne demek maçtan önce Szymek gaz bi oyuncu siz maçtan önce bunu anlayacak kadar futbol bilgisine sahip degil miydiniz yaa[img]smileys/smiley11.gif[/img]

sen nedion bee??[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi

İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi

sen nedion bee??[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]

Futbol bilgisinin yaninda okuma bilginde mi yok.
                            keyif adamı ..

Yorum

arkadaslar birbirinizi yanlis anliyorsunuz gibi geliyor bana..

"GAZ BI OYUNCU" derken arkadas, oyuna gaz veren oyuncu anlaminda kullanmis bunu, JIMEKkötü dememis yani...

hadi sarilin öpüsün bakiim..[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                              At hirsizi

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X